Diari La Veu del País Valencià
Fa 10 anys, a DLV: «La Fiscalia denuncia Díaz Alperi per delicte fiscal»

La Fiscalia del TSJ valencià ha presentat una denúncia contra el diputat autonòmic del PP i exalcalde d’Alacant, Luis Díaz Alperi, per un suposat delicte fiscal, ha confirmat en un comunicat el Tribunal.

Aquesta denúncia respon, segons han publicat diversos mitjans, a l’informe elaborat per l’Agència Tributària sobre els ingressos i patrimoni de Díaz Alperi, corresponents als anys 2007, 2008 i 2010, en els quals Hisenda hauria detectat més de 650.000 euros no declarats.

Amb la documentació recaptada per l’Agència Tributària, la Fiscalia ha presentat aquest dijous una denúncia davant el TSJ valencià, competent en aquest cas, per la condició d’aforat de Díaz Alperi. La denúncia, que ha arribat a la sala a última hora del matí, no ha sigut encara registrada i, per tant, derivada a cap magistrat.

L’exalcalde ja està sent investigat pel TSJ per la seua imputació dels suposats delictes de revelació d’informació privilegiada, tràfic d’influències i suborn en la causa separada del cas Brugal que investiga presumptes irregularitats en la tramitació del Pla General d’Ordenació Urbanística (PGOU) d’Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa