Mor un jove de 21 anys en la Mitja Marató d’Elx

Ha estat atés pels serveis sanitaris després que travessara la línia de meta

Un jove de 21 anys ha mort aquest diumenge després de participar en la 50a edició de la Mitja Marató d'Elx (el Baix Vinalopó). Pel que sembla, el jove s'ha desplomat així que ha travessat la línia de meta, on els serveis sanitaris l’han atés en primera instància i l'han traslladat de manera «urgent» a l'Hospital General d'Elx, segons ha assenyalat l'organització de la carrera a les xarxes socials.

«És moment de consolar la seua família i respectar aquests moments de dolor, tots els components de Mitja Marató d’Elx volem enviar una forta abraçada a tots els seus familiars i amics, i a tots els nostres participants», ha expressat l'organització.

Per part seua, l'alcalde del municipi, Carlos González, ha traslladat a la família de l'esportista les condolences en nom de la corporació municipal i s'ha posat a la seua disposició per a «resoldre qualsevol gestió que necessiten dur a terme».

«Lamentem profundament aquest luctuós fet en un dia de festa esportiva, especialment per la celebració del 50é aniversari d'aquesta prova tan volguda pels il·licitans», ha manifestat el batle, qui ha afegit que espera que els serveis mèdics «aclarisquen les circumstàncies de la defunció en un dia en què la carrera ha estat marcada per una forta calor que l'ha feta més dura de l'habitual en un recorregut sense tot just dificultats».

Així mateix, ha agraït el treball efectuat pels serveis sanitaris, a més del dels voluntaris, la Policia i altres membres de l'organització per a «prestar atenció a aquest participant que, desafortunadament, ha mort».

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.