Diari La Veu del País Valencià
Tal dia com hui del 2011 Ovidi Twins va actuar en les Falles Populars i Combatives

El 12 de març del 2011 Ovidi Twins va actuar a Artefacto, a València, dins del marc de les Falles Populars i Combatives.

Ovidi Twins, duet musical del Cap i casal format per Xavi Mataor (teclats i veus) i David Garcieta (baix i veu), oferia un ventall d’estils musicals «tan dispersos com la cançó d’autor, el reggae, la música cretenca, el punk, la música clàssica, el cabaret o la música tradicional valenciana». Amb tot, sempre mantenien una constant: un peculiar sentit de l’humor.

El 2004 van enregistrar la maqueta Directes a l’incendiari, i el 2006 van publicar el disc A Cabotaes.

Amb el tercer àlbum, Animalets (2013), es van convertir en un trio, amb la incorporació de Xavier Learreta. El disc, pensat en un principi per a un públic infantil, emula els bestiaris que es van popularitzar a l’edat mitjana, llibres que recollien dades sobre tots els animals existents –i alguns d’inexistents– de què es tenia constància. Hi van sol·laborar Vicent Torrent (Al Tall), la cantautora Clara Andrés o Spyros Kaniaris (Krama, L’ham de foc, Sabir).

El 2014 el grup va participar en el cicle de música VAM!, destinat a promoure la música en valencià, i van actuar a l’Espai Rambleta de València amb Pep Gimeno, Botifarra.

Comparteix

Icona de pantalla completa