Diari La Veu del País Valencià
Fa 21 anys Roger Mas va rebre el guardó al Millor disc dels Premis Enderrock

El mes de març del 2002 Roger Mas va rebre el guardó al Millor disc dels Premis Enderrock per En el camí de les serps…

Roger Mas va nàixer el 1975 en una família de músics. Quan tenia cinc anys, va començar a tocar instruments, sota la tutela del seu avi. La seua activitat artística (vinculada al clarinet i el saxofon) va començar quan tenia 12 anys.

El 1994, va començar a investigar les diferents expressions musicals de tot el món gràcies a l’experiència de Luis Paniagua. En 1996, va guanyar el Premi de Catalunya Ràdio, que va marcar l’inici de la seua carrera com a cantant i compositor. Des de llavors, ha publicat deu àlbums, ha rebut diversos premis per cada nou projecte i un ampli reconeixement dels crítics, fins al punt de convertir-se en una veritable figura de la cançó.

La seua música es basa en tres pilars: la música moderna, la música tradicional i els sons ancestrals del món. Les seues lletres mesclen el llenguatge del carrer amb les paraules i les expressions literàries que estan desapareixent. En els últims anys ha actuat en països com ara França, Cuba, Itàlia, Brasil, EUA, Uruguai, Sèrbia, Hongria, República Txeca, Alemanya, Àustria, Bèlgica i Anglaterra.

Comparteix

Icona de pantalla completa