Diari La Veu del País Valencià
Ni para el vent ni deixen de pujar les temperatures

Pense que el vent perdrà força a partir de demà i de cara al cap de setmana, però hui es deixarà sentir amb força, amb ratxes que podran superar els 70-80 quilòmetres per hora al centre i a l’interior de València, on estem en avís groc.

A la costa no bufarà tan fort, però podrà arribar fins als 40-50 km/h i fer perillar la mascletà. Caldrà seguir de ben a prop la seua evolució.

Els núvols seran més compactes i abundants al nord i per l’interior, on de forma intermitent estarà plovent durant bona part de la jornada. Alguna gota pot arribar a la costa, però només esporàdicament.

Les temperatures baixaran un poc a l’interior i al nord, però a la costa, al centre i al sud patiran pocs canvis.

Demà divendres encara es deixarà sentir el vent amb força en començar el dia, però anirà amainant a poc a poc, i de vesprada quedarà bastant més fluix sense desaparéixer del tot.

Les temperatures baixaran algun grau a la nit, i recuperaran al centre del dia.

Tot indica que dissabte serà un dia de rècords en pujar les temperatures al voltant o per damunt dels 30 graus en molts observatoris del centre, de la costa i del sud del País Valencià. Temperatures més ajustades per a finals de maig o per a l’inici de juny que al mes de març.

Diumenge les temperatures es mantindran altes, tot i baixar respecte als valors de dissabte, i dilluns el ponent s’encarregarà novament de deixar les temperatures altíssimes, amb valors màxims que de nou podran pujar fins als 30-33 graus.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa