Diari La Veu del País Valencià
Camps responsabilitza la direcció estatal del PP de la contractació amb Gürtel

L’expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha responsabilitzat la «direcció nacional» del Partit Popular de la contractació amb les empreses de la Gürtel en el judici que se segueix a l’Audiència espanyola per les presumptes irregularitats en l’adjudicació a Orange Market, una de les empreses de la trama, del contracte per a l’expositor valencià de l’edició de Fitur 2009.

Camps, que s’enfronta a una petició de dos anys i mig de presó per part de la Fiscalia Anticorrupció, ha assegurat que la decisió de descarregar en Gürtel l’organització dels actes de la formació va vindre decidida per «la gran instància».

«El nostre partit és un partit centralitzat, som militants del PP d’Espanya, no som un partit federat, som un partit nacional. Qui em porta la campanya electoral del president de la comunitat és el partit d’Espanya. Tot està dissenyat des de la direcció nacional», ha asseverat en resposta a les preguntes de la Fiscalia Anticorrupció.

Qui va ser mandatari autonòmic ha reforçat les seues paraules després que el Ministeri Públic li exposara una foto d’un acte en el qual hauria participat l’aleshores líder del partit, Mariano Rajoy. «A mi ningú em va dir res d’eixe senyor», ha apuntat, en relació amb un dels capitosts de la trama: Álvaro Pérez, «El Bigotes».

«Fixe’s com estem Rajoy i jo en un acte del PP i aquest senyor està ajupit com ha d’estar. Fixe’s com està el PP nacional. Ningú no em va dir res i ningú no va dir res estrany», ha afegit Camps.

Comparteix

Icona de pantalla completa