Diari La Veu del País Valencià
Una plataforma d’aficionats a l’Hèrcules CF exigeix a Enrique Ortiz que se sotmeta a una roda de premsa

L’entitat Podemos Recuperarlo, integrada per distintes penyes i aficionats de l’Hèrcules d’Alacant CF, ha protagonitzat durant les darreres setmanes un seguit d’iniciatives en protesta contra el propietari del club, Enrique Ortiz, també conegut per ser el propietari del 80% del sòl d’Alacant, per haver estat condemnat per suborn i per haver reconegut el finançament de dues campanyes electorals del PP durant els anys 2007 i 2008.

La plataforma esmentada denuncia la gestió que l’empresari ha fet del club els últims 23 anys, que l’ha conduït al pitjor moment esportiu de la seua història i que l’ha submergit en una crisi econòmica i institucional destacada, amb denúncies incloses de Fiscalia per presumptes irregularitats administratives.

Davant aquest escenari, a través del suport econòmic dels aficionats, Podemos Recuperarlo ha impulsat accions de protesta per a demanar l’eixida del propietari del club. «El dany a la imatge de l’entitat ja és quasi irreparable», denuncien, i consideren que la marxa d’Ortiz del club és «cabdal per a la seua supervivència».

Per tot això, l’entitat insta els mitjans de comunicació perquè conviden Enrique Ortiz «a realitzar una roda de premsa davant d’ells i que responga les preguntes de manera transparent i sincera sobre la gestió del club, així com sobre els problemes judicials a què té sotmesa l’entitat», argumenten.

Comparteix

Icona de pantalla completa