Compromís votarà a favor de demanar un segon canal per a À Punt

Ratificarà, amb aquesta intenció, la Direcció general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació

La síndica de Compromís, Papi Robles, ha anunciat el vot favorable del seu grup parlamentari a la ratificació de la Direcció general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, i ha recalcat que aquest òrgan ha de «desenvolupar les línies de treball» que considera fonamentals la coalició, com ara l'obertura d'un segon canal de ràdio dedicat a la promoció de la música i la cultura de producció valenciana i en valencià, així com també continguts informatius. «Ara és el moment», han afegit.

A través d’un comunicat, Robles ha assenyalat que «des de Compromís sempre hem treballat en positiu per a seguir avançant en la consolidació d'un model de ràdio i televisió pública que siga fidel a la seua llei de creació». «Sempre que es donen passos en la línia de complir la seua missió de servei públic, de garantir la pluralitat informativa i de fomentar la promoció del valencià, es podrà comptar amb Compromís per a garantir les majories necessàries», ha agregat.

Robles ha destacat el paper de la coalició valencianista «tant en la recuperació de la ràdio i televisió com en la reclamació d'un pressupost digne perquè la corporació actue com a motor de la indústria audiovisual valenciana».

"« és el moment de fer un pas més, i la creació del segon canal serà clau per a convertir els nostres mitjans en un suport fonamental dels artistes, creadors i creadores valencianes, així com del conjunt del sector cultural del nostre país», ha conclòs Robles.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.