Diari La Veu del País Valencià
Compromís votarà a favor de demanar un segon canal per a À Punt

La síndica de Compromís, Papi Robles, ha anunciat el vot favorable del seu grup parlamentari a la ratificació de la Direcció general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, i ha recalcat que aquest òrgan ha de «desenvolupar les línies de treball» que considera fonamentals la coalició, com ara l’obertura d’un segon canal de ràdio dedicat a la promoció de la música i la cultura de producció valenciana i en valencià, així com també continguts informatius. «Ara és el moment», han afegit.

A través d’un comunicat, Robles ha assenyalat que «des de Compromís sempre hem treballat en positiu per a seguir avançant en la consolidació d’un model de ràdio i televisió pública que siga fidel a la seua llei de creació». «Sempre que es donen passos en la línia de complir la seua missió de servei públic, de garantir la pluralitat informativa i de fomentar la promoció del valencià, es podrà comptar amb Compromís per a garantir les majories necessàries», ha agregat.

Robles ha destacat el paper de la coalició valencianista «tant en la recuperació de la ràdio i televisió com en la reclamació d’un pressupost digne perquè la corporació actue com a motor de la indústria audiovisual valenciana».

“« és el moment de fer un pas més, i la creació del segon canal serà clau per a convertir els nostres mitjans en un suport fonamental dels artistes, creadors i creadores valencianes, així com del conjunt del sector cultural del nostre país», ha conclòs Robles.

Comparteix

Icona de pantalla completa