Diari La Veu del País Valencià
Salvador Navarro demana a Yolanda Díaz que no ature l’ampliació del Port

El president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha manifestat que espera que la vicepresidenta del Govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz «no paralitze» l’aprovació en el consell de ministres del projecte constructiu del moll de contenidors de l’ampliació nord del Port de València, «una inversió necessària per als empresaris i la societat valenciana».

Així ho ha indicat, preguntat per si creu que la llum verda del Govern espanyol arribarà abans de les eleccions, durant una roda de premsa per a presentar les prioritats i propostes de la CEV de cara a les eleccions del 28 de maig.

Navarro, que ha ressaltat que el Port de València és la «joia de la corona» entre les infraestructures del País Valencià i del Mediterrani, espera que sí que es puga aprovar abans dels comicis «si la vicepresidenta no posa més problemes», ja que creu que aquesta és «una de les raons fonamentals» per al seu retard.

El president de la CEV ha assenyalat que, una vegada superats els tràmits administratius, legals i financers, «la decisió ara és política». «Espere que la vicepresidenta no paralitze una inversió que és necessària per als empresaris i la societat valenciana. A partir d’ací, la política mana», ha asseverat. En aquest sentit, ha assegurat que l’empresariat pressionarà perquè «no s’ature per qüestions electorals».

Navarro, davant l’oposició de Compromís i Unides Podem al projecte, ha interpel·lat «els dos partits amb visió d’Estat, PP i PSOE», per a tirar endavant «una obra tan important per a les necessitats de l’empresariat i de la societat», i ha demanat que «no es done de nou» aquesta «política que bloqueja en uns territoris i dona oxigen a uns altres».

Comparteix

Icona de pantalla completa