Diari La Veu del País Valencià
Convoquen una manifestació a favor del poble tibetà a Alacant

Aquest divendres 10 de març, veïns d’Alacant han convocat una manifestació a les 12 del migdia a favor del Tibet. Se celebrarà a les escales de l’institut Jorge Juan, i obeeix a la crida feta per l’escriptor francès Sylvain Tesson, qui a través de diversos dels seus llibres ha denunciat la situació política que viu la població d’aquesta regió sota sobirania xinesa i sota domini dels invasors.

Aquesta situació ha despertat l’interès de la classe política. Al Senat s’ha establit un grup interparlamentari de suport al Tibet presidit pel senador d’Esquerra Republicana Robert Masih Nahar, i en el qual hi ha integrades les formacions de Junts, PNB, EH Bildu, Coalició Canària, Més Madrid, Geroa Bai, Partit Regionalista Càntabre i Ciutadans. PP i PSOE han rebutjat formar-ne part.

L’objectiu d’aquest grup, com el dels manifestants, és defensar els drets humans del poble tibetà i afavorir el nomenament d’un representant especial de la Unió Europea perquè seguisca de prop els fets que es donen en aquest territori.

Comparteix

Icona de pantalla completa