L’espectacle de titelles «Les Cotton», al Palau de Congressos de Peníscola

Deixant arrere els perills del poble natal, la família Cotton es dirigeix a la ciutat en cerca de noves vides i oportunitats

El Palau de Congressos de Peníscola (el Maestrat) oferirà l’espectacle de titelles Les Cotton, de la companyia basca Anita Maravillas, el diumenge 26 de març, a les 18 h. Recomanat a partir de 5 anys.

L’obra, que va guanyar el Premi Feten 2021 al millor espectacle de titelles i el Drac d’Or a la millor escenografia de la Fira de Titelles de Lleida, està inspirada en les lluites obreres de les dones en la indústria tèxtil de començament de segle XX. Tot un al·legat a favor dels combats conjunts per a aconseguir unes vides més dignes i felices. 

Deixant arrere els perills del seu poble natal, la família Cotton es dirigeix a la ciutat en cerca de noves oportunitats. Entre les teulades i les llums de la ciutat, entre les teles, els fils i les màquines de la fàbrica, la mare i les dues filles viuran noves aventures i perills desconeguts. Però aquesta vegada no estan soles i es llançaran amb força al desig de ser felices.