Diari La Veu del País Valencià
La Fira del Llibre Feminista d’Alacant ja té cartell

La VII Fira del Llibre Feminista d’Alacant se celebrarà el dissabte 25 de març. Es farà al carrer de Sant Leandre, al centre de la ciutat, tot just on hi ha la seu del Casal Popular Tio Cuc.

El dia 25, des de les 11 del matí, els alacantins i les alacantines hi podran assistir a adquirir llibres de temàtica feminista i a presenciar les diverses activitats que es faran al voltant de l’esdeveniment. La presentació es farà a les 12 del migdia, i anirà seguida d’una xerrada sobre «Les dones en la música tradicional», a càrrec de Noèlia Llorens «Titana» i de Susana Díaz Tejedor.

A partir de les 13.30 hi haurà un vermut feminista i mitja hora més tard se celebrarà el dinar popular. Ja de vesprada, a les 17 hores, la professora del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant, Anna Esteve, parlarà de «diversitat i gènere en la literatura infantil i juvenil actual». Una hora més tard actuarà Xelo Xalabassa com a contacontes infantil. A les 18.30 Irene Zugasti protagonitzarà la xerrada «mujeres entre la guerra y la paz: perspectiva feminista de los conflictes armados actuales». Finalment, la jornada clourà amb un concert d’Inés Saavedra a partir de les 20.00.

La setena edició d’aquest esdeveniment, només interromput a causa de la pandèmia, demostra un any més la seua consolidació a Alacant gràcies a l’impuls de l’entitat organitzadora, el Casal Popular Tio Cuc.

Comparteix

Icona de pantalla completa