Unides Podem Castelló se suma al manifest «No a la Guerra» i insta a frenar l’escalada militar

La diputada al  Congrés Marisa Saavedra demana una eixida negociada al conflicte a Ucraïna i deixar de fer seguidisme dels Estats Units

La diputada d'Unides Podem en el Congrés per Castelló, Marisa Saavedra, i el portaveu de Podem a Moncofa, Rafa Segarra, han participat aquesta setmana en la presentació a la capital de la Plana Alta del manifest internacional «No a la Guerra», que promou el Comité per l'Aliança de Treballadors i Pobles.

«És urgent un alto el foc i una eixida negociada. Els pobles volen la pau», ha destacat Saavedra, que ha demanat als governs de la Unió Europea que deixen d'augmentar el desplegament militar a Ucraïna i treballen per a buscar una eixida negociada al conflicte. A parer seu, «Europa ha de posar fi al seguidisme estratègic dels Estats Units que està allargant la guerra i pot abocar-nos a una catàstrofe».

Saavedra ha assenyalat que Unides Podem ja ha organitzat dues conferències per a reivindicar la pau i ha subratllat que s'ha oposat als plans del PSOE d'enviar més armament a Ucraïna.

Per això, ha indicat, diverses organitzacions i partits com Unides Podem «ens sumem a aquest manifest per a pressionar per a aconseguir la fi de la guerra i que no s'envie ni un euro, arma ni soldat a la guerra».

En l'acte, celebrat a l'espai cultural Les Aules de Castelló de la Plana, també va participar Juanjo Llorente.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.