Diari La Veu del País Valencià
Fa 10 anys, a DLV: «Oltra diu que li agradaria encapçalar la llista a la Generalitat»

Mònica Oltra ha recordat en una roda de premsa sobre les seues aspiracions de cara a les eleccions municipals i autonòmiques del 2015 que fa temps que va descartar encapçalar la llista a l’Ajuntament de València, ja que no és la ciutat on viu, però ha puntualitzat que no li importaria presentar-se a l’alcaldia del poble on resideix ara, Riba-roja de Túria (el Camp de Túria).

La diputada ha defensat que aquest «no és el moment de pensar en les llistes, sinó de treballar per a construir una alternativa de cara a aquests comicis».

«No sé on voldré estar d’ací a dos anys», ha declarat, encara que ha insistit que en l’actualitat aquest projecte «li encanta», perquè els agradaria formar part de qualsevol llista electoral que porte la marca Compromís.

Interpel·lada sobre la possibilitat de crear un govern de coalició en la Generalitat per al 2015, ha explicat que ella no és partidària de fórmules com «el tripartit» perquè no vol «un govern de trossets», sinó un que estiga «en sintonia amb les reivindicacions dels ciutadans».

Oltra ha assegurat tindre la «convicció moral» que d’ací a dos anys es «produirà un canvi de signe polític» en el govern del País Valencià i ha assenyalat que la fórmula que es crearà per a substituir el PP «dependrà del resultat electoral».

Comparteix

Icona de pantalla completa