La Diputació de Castelló i la Taula de Filologia Valenciana refermen el seu compromís amb la revista Aula de Lletres Valencianes

Continuaran editant conjuntament aquesta revista per a fomentar l’ús i l’ensenyament de la llengua

La Diputació de Castelló i l'Associació Taula de Filologia Valenciana han signat un nou conveni addicional al que ja es va signar durant l'any 2018, amb l'objectiu d'editar conjuntament la revista Aula de LletresValencianes, que pretén fomentar l'ús i ensenyament del valencià al País Valencià.

Aquesta publicació aborda temes de recerca referits a l'ensenyament, la normativa, la defensa i l'ús del valencià, segons ha destacat la institució provincial en un comunicat.

La diputada de Cultura i del Servei de Publicacions, Ruth Sanz, ha destacat que la Diputació «reflecteix mitjançant aquest conveni la importància que es dona des de la institució al foment de la llengua cooficial». «És fonamental que, igual que conservem les nostres tradicions, conservem la nostra llengua i els nostres senyals d'identitat, tasca que es duu a terme per l'Associació Taula de Filologia Valenciana», ha subratllat Sanz.

Des de 2018 s'han publicat els números 6, 7 i 8 de la revista Aula de Lletres Valencianes, i la signatura d'aquest nou conveni «confirma la voluntat de col·laboració interinstitucional en defensa de la llengua i l'ús del valencià per part de la Diputació de Castelló i l'entitat de defensa del valencià».

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.