Diari La Veu del País Valencià
L’Institut Valencià de Cultura i l’IES Francesc Ribalta reben la Medalla de la Universitat Jaume I

L’Institut Valencià de Cultura i l’IES Francesc Ribalta han rebut la Medalla de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana en el marc de l’acte acadèmic de la celebració del 32é aniversari de la creació de la institució acadèmica, presidit per la rectora, Eva Alcón, i que ha tingut lloc al Paranimf del campus del Riu Sec.

La distinció l’han recollida Alfonso Ribes, delegat territorial de l’IVC a Castelló, i Abel Guarinos, director general de l’IVC, acompanyats per una representació de treballadors i treballadores de l’Institut Valencià de Cultura, que han mostrat el seu agraïment per aquest guardó.

La cerimònia s’ha iniciat amb el lliurament dels reconeixements als millors expedients de grau i màster i els premis del Consell Social en les categories de Premi a l’Excel·lència Docent Universitària, Premi a la Investigació i Premi a la Iniciativa Emprenedora Estudiantil. A continuació, ha tingut lloc el lliurament de la Medalla de la Universitat Jaume I a l’IES Francesc Ribalta de Castelló de la Plana.

L’UJI ha atorgat aquest guardó a l’Institut Valencià de Cultura per la seua contribució per fer de la cultura un instrument de vertebració territorial i compromís social i per la col·laboració institucional amb la universitat pública de Castelló. L’IES Francesc Ribalta de Castelló ha sigut l’altra entitat guardonada, en reconeixement del seu paper com a institució decisiva per al desenvolupament social, cultural, econòmic i polític de la ciutat des del compromís amb l’educació pública, inclusiva i de qualitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa