Diari La Veu del País Valencià
Rescaten en helicòpter un home ferit al Montcabrer

Efectius del Consorci de Bombers d’Alacant han rescatat en helicòpter un home de 69 anys que va resultar ferit després de caure mentre feia senderisme, en desprendre’s unes pedres del camí al cim del Montcabrer, a la serra de Mariola.

Els bombers han rebut l’avís aquest dimecres a les 9.45 hores i s’han desplaçat damunt de l’ermita de Sant Cristòfol, a Cocentaina (el Comtat), segons ha informat el Consorci.

L’home havia patit una caiguda d’uns set o huig metres d’altura mentre practicava senderisme a causa d’un despreniment i no va poder reprendre la marxa. Com que es trobava en un lloc de difícil accés per terra, els bombers han mobilitzat l’helicòpter de rescat.

L’home presentava lesions, una possible luxació a la cama i blaüres al maluc, segons han detallat els bombers. Ha sigut traslladat al parc de Sant Vicent del Raspeig, on l’esperaven mitjans sanitaris de Suport Vital Bàsic (SVB).

En la intervenció de bombers, que ha finalitzat a les 12.03 hores, han participat un Alpha 01 helicòpter de rescat i el grup rescate de muntanya (GER).

Comparteix

Icona de pantalla completa