Diari La Veu del País Valencià
Camps nega la seua relació amb «el Bigotis» i titlla la seua declaració de «muntatge»

L’expresident de la Generalitat, Francisco Camps, ha negat aquest dilluns la suposada relació d’amistat que li uniria amb el capitost de la Gürtel al País Valencià, Álvaro Pérez «El Bigotis», i ha assegurat que la seua declaració davant el tribunal que jutja a tots dos per presumptes irregularitats en l’adjudicació a Orange Market és «escandalosa».

«Tot això és un muntatge espectacular que no hi ha per on agafar-ho», ha assegurat Camps en declaracions als mitjans al final de la sessió de la vista oral, que s’ha centrat en la declaració, precisament, d’«El Bigotis», qui ha sostingut que «seria groller negar allò evident», en al·lusió a l’íntima connexió entre tots dos.

Cal recordar que Camps s’enfronta a una petició de la Fiscalia Anticorrupció de dos anys i mig de presó per les presumptes irregularitats en l’adjudicació a Orange Market, una de les empreses de la trama Gürtel, del contracte per a l’expositor valencià de l’edició de Fitur 2009.

L’expresident valencià ha mantingut que la relació amb Pérez «era estrictament professional» pel fet que va ser «enviat pel partit a nivell nacional» perquè s’encarregara de les campanyes electorals de 1999, 2003 i 2004. «La relació era stricto sensu els actes del partit», ha repetit.

Qüestionat sobre la seua presència a la boda, precisament, d’«El Bigotis», Camps ha sigut taxatiu. «Hi vaig estar absolutament per cortesia», ha sostingut.

Comparteix

Icona de pantalla completa