Ambient suau... a l’espera del fred

La setmana comença amb temperatures molt suaus però no acabarà igual

Hem deixat enrere un cap de setmana de sol i de temperatures molt suaus i de seguida ens venen al cap les preguntes que es fa molta gent: ja s'ha acabat l'hivern? Es mantindrà aquest oratge per a Falles i Magdalena?

Ja vos avance i vos assegure que no, que encara que la primera part de la setmana continuarem gaudint d'aquest oratge tan benigne i fins i tot agradable, la segona part de la setmana serà ben diferent.

El dia comença amb boires i núvols baixos al sud i en punts de la costa, i encara que l'ambient ha sigut fresc o fred durant la nit, les màximes pujaran lleugerament quedant entre els 16 i els 19 graus a la major part d'observatoris.

Demà dimarts tindrem més núvols, però no seran obstacle perquè les temperatures toquen o superen els 20 graus en punts del centre i sud del País Valencià. La nuvolositat serà més abundant al nord i per l'interior, on no descarte alguna gota tant de matí com de vesprada.

Dimecres s'iniciarà un descens tèrmic des del nord, que anirà a més a mesura que avance la setmana. Una massa d'aire freda entrarà pel nord de la Península, però a nosaltres només ens afectarà de refilada.

Dimecres serà un dia prou assolellat amb més núvols de vesprada al nord. Dijous els núvols cobriran el cel, però només cal esperar pluges dèbils, i divendres els núvols i les pluges seran generals i localment moderades a la meitat nord del País.

Tingueu bon inici de setmana... ploga o faça sol, faça fred o calor.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.