Diari La Veu del País Valencià
Detinguda la parella de la dona morta a la Vall d’Uixó com a suposat autor del tret

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dijous la parella de la dona de 27 anys que estava embarassada i va morir després de rebre un tret al cap a la Vall d’Uixó (la Plana Baixa), com a presumpte autor del tir.

Segons fonts de la investigació, l’home ha sigut detingut com a suposat autor dels delictes d’homicidi per imprudència i tinença il·lícita d’armes.

El suposat autor dels fets està a la disposició de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló de la Plana, que té un màxim de 72 hores per a passar-ho a disposició judicial.

Els fets van ocórrer passades les 23 hores del passat dilluns al barri Carbonaire, a l’altura del carrer Nou, segons van requerir fonts municipals.

La dona de 27 anys d’origen lituà va resultar ferida al cap per arma de foc després que es registrarà en aquesta zona una baralla entre diverses persones, en la qual es va produir la detonació de dos trets.

La dona va donar a llum per cesària un nadó i posteriorment va morir a l’Hospital Clínic de València, on havia sigut ingressada.

Comparteix

Icona de pantalla completa