Diari La Veu del País Valencià
Maria Mandarina i Gent Ràndom, les creadores de les xarxes socials guardonades als V Premis Tresdeu

Un any més, La Mutant va acollir la celebració de la gala organitzada per la Revista Tresdeu. Un esdeveniment fet amb el propòsit de valorar i guardonar la creativitat jove valenciana. La cinquena edició d’aquests guardons es va celebrar la vesprada del 9 de febrer en un espai on van acudir centenars de joves artistes i creadores. D’entre totes les categories, volem fer èmfasi en aquelles que engloben les propostes que tenen a veure amb la creació de continguts a les xarxes socials.

La més jove de totes les creadores presents en l’acte va recollir el guardó a «Millor creadora de contingut de l’any». Maria Mandarina, amb tan sols 16 anys, és tota una referent a TikTok. Des de vídeos musicals fins a escenes quotidianes, el compte de Maria reflecteix ben bé qui hi ha darrere de les seues creacions. La jove crevillentina, a més, és col·laboradora del programa infantil d’À Punt, La Colla.

D’altra banda, la categoria que guardonava el millor pòdcast fou una de les més disputades, segons apunta l’organització. El Dolcet Pal Cafè, Cinestèsia, Gent Ràndom, Serà precís i Comentants foren les cinc propostes finalistes, però, finalment, Gent Ràndom s’endugué el guardó. Aquest pòdcast literari ja va estar guardonat mesos enrere en la I Gala de la creació de contingut en valencià. L’esdeveniment dut a terme per La Claveguera i Poblet també va estar premiat a «Millor iniciativa social i ciutadana» als V Premis Tresdeu.

Pots trobar més continguts en valencià a les xarxes socials a través de Poblet.info.

Comparteix

Icona de pantalla completa