Diari La Veu del País Valencià
L’Aeroport de Castelló retola «Destino Castellón» en dos avions de la ruta a Madrid

L’Aeroport de Castelló i la companyia Air Nostrum han reforçat la promoció de la ruta aèria a Madrid amb la retolació «Destino Castellón» en dos avions.

Tanmateix, el 2019 el Consell va aprovar la denominació de la ciutat en la forma exclusiva en valencià: Castelló de la Plana. Una decisió que va recórrer el PP i que el TSJ valencià va desestimar el 2022.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha destacat la importància de fomentar la ruta de Madrid, ja que l’entrada en funcionament, «el passat 31 d’octubre, va suposar un salt qualitatiu per a l’aeroport, perquè multiplica les possibilitats de connexió des de Castelló i cap a Castelló».

Els avions són dos CRJ-200, similars als que cobreixen el trajecte Aeroport de Castelló-Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, però que també operen altres rutes estatals, per la qual cosa «la campanya té un ampli àmbit de difusió», ha assenyalat.

Els elements gràfics que s’han estampat al buc de les aeronaus mostren una variada oferta turística que conjuga la costa i l’interior. La ruta de Madrid opera amb cinc freqüències setmanals: dilluns, dimecres, dijous, divendres i diumenge. L’establiment d’aquesta línia, indiquen els responsables, possibilita volar des d’aquestes instal·lacions a Madrid-Barajas, i des d’allí a 86 destinacions de quatre continents: 25 estatals, 41 de distància mitjana i 20 de llarg recorregut.

L’Aeroport de Castelló i Air Nostrum ja han fet accions promocionals similars a la que ara s’engega, com ara el bateig el juny del 2022 d’un dels avions de l’aerolínia amb el nom de la ciutat en castellà, dins del paquet accions promocionals de la ruta de Sevilla.

Comparteix

Icona de pantalla completa