Diari La Veu del País Valencià
Zoomex, patrocinador del Vila-real CF, actua com a entitat financera sense autorització

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha advertit sobre onze entitats que estan prestant serveis d’inversió sense comptar amb autorització per a dur a terme aquesta activitat, entre elles, Zoomex, un dels patrocinadors del Vila-real Club de Futbol des del mes d’agost passat.

En concret, la CNMV assenyala que aquest exchanger de critpomonedes, fundat a Singapur el 2021, no està autoritzat per a prestar serveis d’inversió com ara l’execució d’ordres per compte de clients, la negociació per compte propi, la gestió de carteres o l’assessorament en matèria d’inversió.

Tampoc està autoritzat a prestar serveis auxiliars com ara la custòdia i administració per compte de clients dels instruments financers, serveis relacionats amb l’assegurament o serveis de canvi de divises.

Els advertiments de la CNMV sobre «xiringuitos» financers poden consultar-se a la pàgina web, al número d’atenció a l’inversor i mitjançant el formulari de consulta.

A més, la web de la CNMV ofereix un cercador d’entitats advertides i un decàleg de consells als inversors per a evitar estafes.

Comparteix

Icona de pantalla completa