El que anunciaven els mapes sinòptics era molt interessant. Parlàvem d’una «gota freda» que portaria pluges importants i una forta llevantada a tot el País Valencià, però en un parell de dies la realitat ens ha obert els ulls… i de pluja en tindrem poca o no res, perquè tot indica que la configuració de les altes i de les baixes pressions no serà favorable.

Hem de parlar d’un senyor anticicló que farà que tot evolucione lentament i, a mé, obligarà la borrasca que demà comença a formar-se a l’Atlàntic a situar-se al nord de les Canàries, on acabarà desfent-se.

Amb altes pressions i oratge estable comencem la setmana, però també amb núvols baixos i boires que sobretot estaran presents a primera i última hora del dia. Les temperatures no experimentaran grans variacions

Demà dimarts tindrem el cel més ennuvolat. Veurem poc el sol i això afavorirà que pugen les temperatures nocturnes. Al centre del dia l’ambient es mantindrà fresc.

A partir de dimecres el cel quedarà més carregat i potser tenim ruixats dèbils que afectaran preferentment la meitat sud del País, on el vent de llevant i xaloc es deixarà sentir amb més força.

A partir de dimecres l’ambient serà més humit i més fresc.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor

Comparteix

Icona de pantalla completa