Diari La Veu del País Valencià
Fa 10 anys, a DLV: «“Inversions i fets, no promeses” sobre el corredor mediterrani»

El portaveu de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, ha criticat la presència de la ministra de Foment, Ana Pastor, ahir a València. Segons ha declarat Morera, «ja està bé d’aquestes representacions, que deixen d’enganyar-nos amb falses paraules, quan tenim un territori totalment deficitari en infraestructures, amb el viaducte de Contreras tancat per un manteniment deficient o amb molts llocs sense una connexió correcta amb rodalia, i ara ve a València a fer-se la foto i dir que defensa el corredor mediterrani, quan fa menys d’un any va votar en contra del projecte a Brussel·les. La ministra de Foment, Ana Pastor, demostra que no té memòria».

Morera ha lamentat que en infraestructures prioritàries «per al poble valencià mai tenen diners i quan podem tenir-ne, com en el cas del corredor mediterrani, ara el finançament està totalment en precari i podria perdre’s, per la fraudulenta manera d’actuar dels diferents governs espanyols, per això, més que anuncis i promeses volem inversions reals i fets».

També, el síndic de Compromís s’ha manifestat respecte del tercer carril, «que ens volen vendre com a alternativa al corredor mediterrani, corredor que no ens volen fer, i que els mateixos empresaris, crítics i amb coneixements de causa, ja fa temps que han dit que és una mesura molt poc encertada i que no dona les solucions reals del que necessita la indústria valenciana per a poder-se connectar amb Europa».

Comparteix

Icona de pantalla completa