Diari La Veu del País Valencià
Isaack se’n va, el fred es queda

Ahir tinguérem les últimes ramassades d’Isaack. Pluges intermitents i dèbils que només deixaven algun litre més als pluviòmetres deixant un balanç de precipitacions molt positives, tot i que al Racó d’Ademús, la Plana d’Utiel-Requena, els Serrans, la Canal de Navarrés i al sud del País Valencià ens hem quedat esperant la pluja.

L’anticicló guanya cos i serà qui determine l’oratge de hui divendres i del cap de setmana. Però vos aconselle que no guardeu els paraigües, perquè tot indica que ben aviat els farem servir de nou.

L’anticicló enviarà vents de llevant al sud, on la mar es mantindrà encara un poc alterada i portarà núvols que només de forma puntual podran deixar plugims dèbils.

La borrasca Isaack s’ha desfet, però ens deixa encara restes en forma de fred, ja que la massa que tenim sobre nosaltres és ben freda i, tot i veure més el sol, els termòmetres es recuperaran molt lentament.

Les gelades han sigut ben intenses al nord i per l’interior, i al centre del dia no cal esperar temperatures massa diferents de les d’ahir.

El cap de setmana començarà amb més núvols al sud, on el vent de llevant aportarà humitat. Les temperatures es mantindran baixes a la nit i no pujaran gran cosa al centre del dia.

Acabarem el cap de setmana amb sol i algun puntet més en les temperatures, però mirant de reüll les previsions per a la setmana que ve, perquè tot indica que l’oratge tornarà a ser protagonista.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa