Des del seu inici fa quasi 2 anys, Poblet.info ha acumulat més de 50.000 visites a la seua pàgina web. Segons aquesta xifra, més de 70 persones al dia s’han interessat a trobar contingut fet en valencià a les xarxes socials. Ara, Poblet s’actualitza per a oferir un millor espai als seus visitants.

Aitor Muñoz i Xavier Calvo, els dos socis de Poblet, són els qui han estat treballant els darrers mesos en aquest nou web. Amb ell pretenen construir un espai més professional i amb més possibilitats de creixement. A més a més, com a novetat important, ara els visitants poden cercar contingut segons la temàtica: aprenentatge de la llengua, ciències socials, música, literatura, humor, videojocs, actualitat, natura, fotografia, cine i moltes altres categories.

D’altra banda, Poblet ha aprofitat aquest canvi per a afegir nous perfils al gran recull de creadors valencians. Són prop de 200 els comptes, pòdcasts i espais digitals que es poden trobar al web. Molta creació en valencià per a explorar a l’abast de qui vulga.

«Internet està ple de continguts, però malauradament la nostra llengua no té la presència que mereix al món digital. És hora de reivindicar el nostre espai», assenyalen els responsables. «Parla i consumeix valencià també en l’àmbit digital. Visita Poblet.info», conclouen.

Comparteix

Icona de pantalla completa