Diari La Veu del País Valencià
Correa presenta una queixa a l’AN contra Camps per dir-li «fill de puta»

El líder de la trama Gürtel, Francisco Correa, ha presentat una queixa davant la Sala penal de l’Audiència Nacional pels insults i les acusacions suposadament proferits per l’expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps en el marc del judici per les presumptes irregularitats en l’adjudicació a Orange Market, una de les empreses del grup.

En un escrit d’aquest dilluns, la defensa de Correa relata el «desagradable incident protagonitzat» per Camps el passat 31 de gener a l’eixida d’una de les sessions de la vista oral que s’està seguint a la seu de l’Audiència a San Fernando de Henares. «Ets un fill de puta», li va etzibar a l’eixida Camps, molest amb la seua declaració.

A més, la seua defensa assegura que a aquest «incident se suma la intervenció del senyor Camps en un programa de televisió de la cadena 13TV» en la qual assenyala que Correa ha aconseguit un pacte amb la Fiscalia Anticorrupció «per a acusar-lo a canvi d’obtindre el tercer grau penitenciari».

El lletrat diu que «aquesta afirmació, al nostre entendre calumniosa per als representants del Ministeri Públic i per al meu representat, és absolutament falsa». «El senyor Camps ha de saber que mai des de la Fiscalia s’ha traslladat al meu representat o als seus lletrats cap indicació ni contra el senyor Camps, ni contra ningú, ni en aquesta peça ni en cap altra de les peces Gürtel», apunta.

En aquest context, l’advocat de Correa sosté que, finalitzada la sessió, el líder de Gürtel «va expressar el seu anhel d’aconseguir aquesta situació penitenciària a la qual té tot el dret del món després de més de 10 anys de presó complits, i això res té a veure amb cap pacte amb la Fiscalia, ni com a contraprestació de res».

Cal recordar que Camps s’enfronta a una petició de la Fiscalia Anticorrupció de dos anys i mig de presó per les presumptes irregularitats en l’adjudicació a Orange Market, una de les empreses de la trama Gürtel, del contracte per a l’expositor valencià de l’edició de Fitur 2009.

Comparteix

Icona de pantalla completa