El llevant i el gregal són els encarregats des d’ahir de deixar molt mala mar amb ones de vora 4 metres, i la pluja pense que de matí afectarà preferentment la meitat sud del País Valencià alhora que al nord fins i tot es podran vore ullades de sol. Tanmateix, al voltant del migdia la nuvolositat i la inestabilitat es desplaçaran cap al nord, on està activat l’avís taronja per acumulats de neu al voltant dels 20 cm.

Demà dimecres es mantenen el fred i la inestabilitat amb ruixats localment moderats a la costa i al prelitoral. La cota de neu pujarà al sud, situant-se entre els 1.100 i els 1.300 metres, mentre que al nord i per l’interior voltarà els 600-800 metres.

Dijous encara ens espera un dia gris, fred i ennuvolat per tot arreu, i encara que les pluges més copioses es registraran a la costa no podem descartar que encara neve per l’interior amb una cota de 700 metres a les comarques del nord, dels 900 metres a les centrals i dels 1.100 a les del sud.

Divendres i dissabte el llevant encara es deixarà sentir amb ratxes moderades al sud, on la mar es mantindrà alterada, i podran registrar-se pluges dèbils que serien de neu a les muntanyes.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa