El Joc de la vida, una forma diferent de gaudir dels ninots de joguet

Un coleccionista de Playmobils i aficionat a la fotografia de Benicarló reinventa l’ús d’estes joguines

Qui no ha tingut mai entre les seues mans els mítics ninots de Playmobil? Cristian és un col·leccionista d’aquests joguets que va decidir ajuntar aquesta passió amb la de l’art de la fotografia per a crear un compte d’Instagram anomenat El Joc de la Vida, on es dedica a construir escenes entranyables de la quotidianitat i la fantasia a partir dels ninots que col·lecciona.

A les seues publicacions, Cristian rememora fets tant històrics com d’actualitat. Fa un parell de setmanes, aprofitant l’estrena del nou single d’Els Catarres i La Fúmiga «Cançons d’Amor» , el creador de Benicarló (el Maestrat) va aprofitar per a recrear el set de gravació del videoclip.

Cristian també va estar nominat recentment com a finalista a la categoria de «Millor compte d’Instagram de l’any» dels I Premis de la Creació de Contingut en valencià, organitzats per La Claveguera i Poblet.

Sense dubte, visitar aquest compte ens pot evocar l’època d’infants gràcies a la tendresa de les imatges fetes a partir d’aquests joguets tan característics de la nostra infantesa.

Pots trobar més continguts en valencià de les xarxes socials a través de Poblet.info.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.