Diari La Veu del País Valencià
L’oposició denuncia l’Ajuntament d’Alacant per retirar l’alberg que acollia les persones sense llar durant les nits fredes

Davant les nits fredes que s’estan vivint a la ciutat d’Alacant les últimes setmanes, l’Ajuntament de la ciutat va habilitar un refugi d’urgència el 19 de gener que permetia acollir més persones sense sostre per evitar que dormiren al carrer en condicions tan adverses. Aquest servei estava gestionat per la Creu Roja, però que la regidoria d’Acció Social acaben de tancar davant la «manca d’avisos per baixes temperatures».

Així ho han denunciat des d’Unides Podem, que lamenten el tancament de l’alberg que protegeix del fred les persones sense sostre, que també oferia servei de dutxa i alimentació. Xavier López, portaveu de la coalició morada a l’Ajuntament d’Alacant, ha denunciat l’alcalde, Luis Barcala, del PP, de «manca d’humanitat».

Per part de Creu Roja continuaran oferint els serveis necessaris a aquestes persones en exclusió social en la mesura de les seues possibilitats.

Comparteix

Icona de pantalla completa