Demanen dos anys i mig de presó per a un home que va atribuir al col·lectiu LGTBI l’origen de la pigota del mico

L’acusat ho va afirmar en un article publicat a la web d’España 2000

La secció de delictes d'odi de la Fiscalia de València sol·licita una pena de dos anys i mig de presó per a un home que va atribuir al col·lectiu LGTBI l'origen de la pigota del mico.

Així es desprén de la qualificació fiscal, en la qual el ministeri públic atribueix a l'acusat un delicte d'odi i, junt amb la pena de presó, reclama una multa de 3.600 euros i la inhabilitació especial per a professió o ofici educatiu, en l'àmbit docent, esportiu i de temps lliure per un període de sis anys.

Els fets es remunten al 23 de maig del 2022, quan l'acusat va publicar en la pàgina oficial de la formació política Espanya 2000 un article titulat «El Chueca Virus-22», que després va reproduir en altres xarxes socials com Twitter i Facebook.

En aquest article, l'acusat atribuïa al col·lectiu LGTBI l'origen de la malaltia coneguda com a «pigota del mico» i utilitzava expressions ofensives i humiliants «per a propagar el menyspreu, l'hostilitat i l'animadversió cap a aquests».

Entre les frases i expressions que, amb caràcter general, comportaven els seus propòsits -sempre segons el relat de la Fiscalia- destaquen algunes com: «I sembla que no hi ha dubte que la transmissió s'efectua no per ser gai, sinó per dur a terme pràctiques sodomítiques perverses en locals d'ambient... sauna -vaja, lloc de fornicació indiscriminada entre mariques-, anomenada Paradís».

Així mateix, indicava que «per molt que la cultureta LGTBI siga, de moment, hegemònica, la veritat és que els comportaments sexuals dels “pierdeaceites” s'estan convertint, de nou, en un problema de salut pública, i dels grossos... a aquesta xacra vírica, tan injuriada antany  per la cultura d'occident i hui ficada fins a la sopa... I, la qual cosa és pitjor, a l'escola».

També assenyalava en el seu article: «Davant aquesta nova plaga, els mass media tenen molta cura perquè, clar, si el col·lectiu marica, triat per Déu com a posseïdor de totes les virtuts i facultats, en franca baralla ex aequo amb la tribu de les hemobronas (...) tota la rentada de cervell al qual no han sotmés per a fer-nos creure que la perversió és normal».

I l'acusat agregava: «Enguany tornarem. La nova consigna serà “fora els contagiadors dels nostres barris” i 's'acabarà, s'acabarà, la pigota monosexual i el vell “posa-te’l, posa-li’l», exposava.