Baldoví afirma que «no passa absolutament res» per corregir la llei del «només sí és sí»

El diputat de Compromís al Congrés remarca que «és una bona llei» i per això va votar a favor

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha afirmat aquest dilluns que «no passa absolutament res» perquè el govern espanyol haja de «retocar» la llei de garantia de la llibertat sexual, anomenada «només sí és sí», per a evitar la reducció de condemnes a agressors sexuals.

«Estarem oberts a donar suport a qualsevol proposta que vaja dirigida a corregir-la per a evitar que hi haja gent que no es mereix estar al carrer i veja reduïda la seua pena», ha manifestat en roda de premsa respecte a la postura de la ministra d'Igualtat, Irene Montero, qui va garantir que protegirà el «cor» d'aquesta llei davant la «indecent» ofensiva del PP i de la dreta política, judicial i mediàtica.

Baldoví ha remarcat que «és una bona llei» i per això Compromís va votar a favor, però ha reconegut que «quan s'ha posat en funcionament, s'ha vist que permetia que alguns jutges podien interpretar-la en un sentit que no era l'objectiu».

Dit això, ha sostingut que «no passa absolutament res si la llei es pot retocar» per a evitar conseqüències com les rebaixes de condemnes a agressors sexuals.