Diari La Veu del País Valencià
A poc a poc s’acaba el fred intens

Comencem la setmana amb una notícia que pense que molts agrairan: a poc a poc s’acaba el fred intens.

La posició que agafarà els pròxims dies l’anticicló a l’Atlàntic, al nord-oest de la península, ens fa pensar que acabarà enviant-nos una massa d’aire un poc més càlida (o almenys no serà tan freda) que de seguida farà pujar les temperatures i les situarà en valors propis per l’època. Ni tan altes com a l’inici de l’hivern ni tan baixes com l’última setmana.

El fred anirà diluint-se de forma progressiva i els colors càlids quedaran més a prop de nosaltres. La isoterma dels zero graus se situarà a l’est i a l’oest nostre, cosa que afavorirà un ascens tèrmic per aquestes latituds.

La nit encara ha sigut ben freda, però al centre del dia les temperatures seran més altes amb l’ajuda dels vents de ponent que sense bufar molt forts es deixaran sentir durant bona part de la jornada.

Demà dimarts tanquem el mes de gener amb sol i temperatures un poc més altes per l’interior i sense massa canvis a la costa, on acabarà bufant el vent del sud-est, tot i haver començat el dia amb ponent.

Oratge estable per començar el mes de febrer. Situació anticiclònica que donarà temperatures fresques a la nit i suaus al centre del dia, i dijous és la Candelera i sembla que riurà…

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa