Diari La Veu del País Valencià
Un cap de setmana per la Plana Baixa: caminada i Aplec de la Muntanyeta de Sant Antoni

L’Associació Cívica El Camí al País Valencià ha organitzat una excursió per al dissabte 4 de febrer d’Onda a Artana, a la Plana Baixa. La jornada començarà a la primera localitat a les 9 h i finalitzarà a Artana després de la visita pel poble.

La caminada, de dificultat fàcil, té 11,06 quilòmetres, un desnivell acumulat positiu de 179 metres i un desnivell acumulat negatiu de 108 metres. Cal portar aigua i menjar de casa per a esmorzar. Com sempre, és important dur calçat adequat. Es dinarà en un restaurant a Artana.

Les persones interessades poden trobar més informació a la fitxa de la caminada i inscriure’s en aquest full.

L’Aplec valencianista de la Muntanyeta de Sant Antoni

L’Aplec valencianista de la Muntanyeta de Sant Antoni de Betxí, organitzat per Acció Cultural del País Valencià, Decidim i Ajuntament de Betxí, se celebrarà el diumenge 5 de febrer.

Començarà a les 10.30h amb la inauguració de la Fira d’entitats. Al voltant de les 11 h tindrà lloc una Tertúlia Valencianista, en què conversaran Anna Oliver (ACPV), Zahia Guidoum (Decidim), Antoni Pitarch (historiador), Carles Fenollosa (filòleg) i Antoni Meneu com a moderador.

Al llarg de tot el matí, hi haurà tallers infantils per als menuts. A les 12 h, es farà una exhibició de danses a càrrec de les Passeres i la colla de dolçainers i tabaleters de Betxí. A continuació tindrà lloc el concert de Dani Miquel.

Posteriorment, a les 17 h, clourà l’Aplec una visita guiada al palau castell de Betxí.

Comparteix

Icona de pantalla completa