Diari La Veu del País Valencià
El Magnànim organitza una conversa sobre art i ciència a l’Octubre CCC de València

La Institució Alfons el Magnànim (IAM) ha organitzat una conversa sobre art i ciència entre l’oncòloga i divulgadora de la història de la medicina Àngels Royo i l’escriptora i artista Anna Moner a l’Octubre CCC de València aquest dijous, 26 de gener, a les 19 h.

El col·loqui se centrarà en la vida i l’obra d’un compositor, Giacomo Puccini (Lucca, 1858 – Brussel·les, 1924), autor de les òperes La Bohème, Tosca, Madama Butterfly, i Turandot, i de dos escriptors, Robert Louis Stevenson (Edimburg, 1850 – Samoa, 1894), autor de L’illa del tresor, entre altres, i Emily Dickinson (Amherst, Massachusetts, 1830 – 1886), una de les figues més importants de la poesia estatunidenca.

Anna Moner, coordinadora de l’Institut d’Humanitats de la IAM, ha explicat que la conversa abordarà com van influir les diferents malalties que van patir tots tres en el procés de creació de les seues obres. Així, s’hi analitzaran els seus historials clínics, amb un ampli suport visual, i com aquests van repercutir de manera decisiva en el treball que van dur a terme en determinats moments de les seues trajectòries.

Comparteix

Icona de pantalla completa