Aina Koda estrena el nou senzill «Ixos» [Vídeo]

La rapera de Polinyà de Xúquer presenta aquest avançament del pròxim disc, «Percal»

La rapera de Polinyà de Xúquer (la Ribera Baixa) Aina Koda ha llançat aquest dimarts el nou senzill «Ixos», el primer tast del disc Percal, que es publicarà el 14 de març. Una cançó que marca el seu estil fresc i autèntic i que ve acompanyada d’un videoclip gravat i editat per Alfonso Guachu a València.

Aina Koda és l’alter ego de la rapera Aina Nogueroles, projecte musical nascut al País Valencià i format per ella i Adam González, el productor i Dj. Amb un fort estil contestatari i crític, combina lletres protesta amb l’objectiu d’explicar el que passa al seu voltant amb un toc humorístic.

És això el que caracteritza Aina Koda, que ha guanyat el Premi Ovidi 2021 a Artista Revelació i el Premi TresDeu a Millor Llançament Musical, la revista musical del País Valencià. També ha sigut una de les guanyadores del Sona9 2022, el concurs musical pels nous grups de música catalana, quedant en tercera posició.

«Ixos» és una carta de presentació per la jove Aina Koda, que mostra un hip-hop ràpid, astut i amb una forta càrrega social i reivindicativa. Una cançó sense pèls a la llengua, amb versos afilats i directes, i amb un punt necessari d’ego trip amb una ferma defensa de valors feministes.

En aquesta peça, la mescla i el màster van a càrrec del productor i Dj, Adam González. A més, hi afegeixen com a element principal un baix pel músic Joel Mañez.