Diari La Veu del País Valencià
Se suspén el judici a Camps pel contracte de Fitur a la Gürtel

El tribunal que jutja des d’aquest dilluns a l’expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps per les presumptes irregularitats en l’adjudicació a Orange Market, una de les empreses de la trama Gürtel, ha suspés la vista oral una setmana pels problemes en l’accés a la documentació que han patit algunes parts.

«Hem de parar i donar un lapsus d’una setmana», ha anunciat el president del tribunal José Antonio Mora, que ha explicat que si es causa «indefensió a alguna part, lamentablement» podria produir-se una «nul·litat» i el judici hauria de «tornar a començar tres mesos o dos anys després».

«Lamentablement no hi havia més remei. És una cosa que ocorre en aquesta mena de processos», ha explicat el magistrat davant de les queixes d’alguns dels lletrats, insistint en els problemes en l’accés al núvol per part d’algunes parts. «No és una qüestió d’aquesta setmana. Al llarg d’aquests mesos se’ns ha dit amb reiteració, i no s’ha solucionat del tot», ha incidit.

Camps s’enfrontava des d’aquest dilluns a una petició d’Anticorrupció de dos anys i sis mesos de presó per les suposades irregularitats en el contracte per a l’expositor valencià de l’edició de Fitur 2009.

Comparteix

Icona de pantalla completa