Així es viu el concert d’Auxili al Festivern des de dins [Vídeo]

Llet i Vi estrena nou vídeo junt al grup de música d’Ontinyent per compartir l’experiència del festival

El passat 31 de desembre Aitor Muñoz, creador del canal Llet i Vi, va estar al festival de música que se celebra cada Cap d'Any a Tavernes de la Valldigna amb la intenció d'enregistrar l'experiència de viure un concert del grup Auxili des de dins. El grup d'Ontinyent hi celebrava l'últim concert de la gira després de la seua tornada als escenaris i ho feia amb l'horari més privilegiat del Festivern, tot just després d’acabar la celebració de les campanades per l’any nou.

Segons ens conta Aitor Muñoz, la intenció que té amb aquest tipus de vídeos és acostar l'experiència dels concerts al seu públic, però en aquesta ocasió ha decidit fer un pas endavant i endinsar-se també dins del grup per a compartir l'experiència des de darrere dels escenaris.

El vídeo es va estrenar el passat diumenge 22 de gener al seu canal de Youtube, precedit per una emissió en directe junt amb el grup Auxili a Twitch. Amb una mitjana de més de 40 espectadors als 2 continguts, Llet i Vi torna a sorprendre els seus seguidors amb un dels continguts més especials i que més treball li ha comportat fins a la data.