Fa 10 anys, a DLV: «Distribueixen més de 2,5 milions de quilos d’aliments al País Valencià fins al 10 de febrer»

El 23 de gener del 2013 720 entitats benèfiques atenien 191.925 persones en situació de dependència social i econòmica

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, a través del Fons Espanyol de Garantia Agrària (FEGA) i la Unió Europea, ha engegat aquesta fase del projecte, que completa el repartiment d'un total de 7 tones d'aliments al País Valencià.
 
La Federació Espanyola de Bancs d'Aliments i Creu Roja Espanyola, a través dels sis centres d'emmagatzematge i distribució, distribueix els aliments que reben del FEGA a 720 entitats benèfiques que atenen a 191.925 persones necessitades en situació de dependència social o econòmica.
 
Els aliments repartits en la tercera fase són conserves de tonyina, arròs, oli d'oliva, galetes, llet UHT, pasta alimentària a la llet, farinetes infantils, bajoques en conserva, tomaca fregida, cereals infantils, llet de continuació infantil i llegums (fesols i cigrons).
 
A tot l'Estat el FEGA ha repartit gratuïtament, en aquesta tercera fase, 25.445.346 quilos d'aliments, que es distribuiran entre més de 9.000 entitats benèfiques encarregades que aquesta ajuda arribe a dos milions de beneficiaris finals.