Diari La Veu del País Valencià
Fa 10 anys, a DLV: «Distribueixen més de 2,5 milions de quilos d’aliments al País Valencià fins al 10 de febrer»

El Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi ambient, a través del Fons Espanyol de Garantia Agrària (FEGA) i la Unió Europea, ha engegat aquesta fase del projecte, que completa el repartiment d’un total de 7 tones d’aliments al País Valencià.

La Federació Espanyola de Bancs d’Aliments i Creu Roja Espanyola, a través dels sis centres d’emmagatzematge i distribució, distribueix els aliments que reben del FEGA a 720 entitats benèfiques que atenen a 191.925 persones necessitades en situació de dependència social o econòmica.

Els aliments repartits en la tercera fase són conserves de tonyina, arròs, oli d’oliva, galetes, llet UHT, pasta alimentària a la llet, farinetes infantils, bajoques en conserva, tomaca fregida, cereals infantils, llet de continuació infantil i llegums (fesols i cigrons).

A tot l’Estat el FEGA ha repartit gratuïtament, en aquesta tercera fase, 25.445.346 quilos d’aliments, que es distribuiran entre més de 9.000 entitats benèfiques encarregades que aquesta ajuda arribe a dos milions de beneficiaris finals.

Comparteix

Icona de pantalla completa