Diari La Veu del País Valencià
Fa 10 anys, a DLV: «D’aeroport sense avions a circuit de F-1»

La diputada del grup parlamentari socialista per Castelló, María José Salvador, ha demanat a Fabra «explicacions per la presència d’un cotxe de carreres a la pista de l’aeroport sense avions».

Els socialistes han visitat les instal·lacions de l’aeroport de Castelló durant les Jornades Interparlamentàries que ha organitzat el PSPV per denunciar la paralització d’aquesta infraestructura. No obstant açò, allí han pogut comprovar que un cotxe de carreres circulava per les pistes de l’aeroport.

Per això, la responsable socialista ha mostrat la seua «sorpresa» en trobar aquest cotxe «circulant amb total llibertat per l’aeroport» i ha preguntat als encarregats de seguretat sobre aquesta qüestió. La seguretat els ha indicat que en aquell moment no hi havia cap responsable de l’aeroport per a atendre’ls, encara que sí que han confirmat l’existència d’aquest cotxe.

En la seua opinió, «aquesta situació és rocambolesca perquè l’aeroport ens ha costat més de 150 milions d’euros, fa dos anys que s’ha inaugurat i el Consell ha sigut incapaç de posar-lo en marxa; però ens trobem que per les pistes circula un cotxe de carreres i ningú ens dona explicacions sobre aquesta activitat».

Davant d’açò, els socialistes han exigit explicacions al president de la Generalitat, Alberto Fabra, sobre aquestes activitats i si són habituals aquesta classe de «pràctiques». Salvador ha preguntat si aquest vehicle «tenia autorització per circular per aquestes pistes i si està garantida la seguretat».

Comparteix

Icona de pantalla completa