El festival MUV! de València oferirà activitats i concerts per al públic infantil

Tindran lloc en en diferents espais del Cabanyal-Canyameral el dissabte 25 de febrer

El festival MUV! Circuit de Música Urbana de València tornarà el mes vinent després de tres anys inactiu  amb un programa de concerts «dissenyat per a tots els públics» que es desenvoluparà en diferents espais del Cabanyal-Canyamelar.

L'Associació Música Urbana València, promotora i impulsora d'aquesta iniciativa, explica que continua «apostant per potenciar la música com a expressió artística de manera més activa en la vida cultural de la ciutat i dels barris, diversificant els espais escènics i contribuint a crear un model cultural més actiu i participatiu». 

Per a això, el festival vincula cada edició amb un districte o territori urbà -la primera va ser a Russafa i van seguir el Cabanyal, el Tinglado no.2 de La Marina i Les Naus/La Mutant- en el qual implanta un circuit musical que amplifica amb activitats artístiques paral·leles.

Sota aquesta idea d'estendre la música més enllà dels circuits convencionals i generar una trobada entre músics i creadors amb el públic, MUV! 2023 recala enguany al Cabanyal-Canyamelar, que durant dos dies, el 24 i 25 de febrer, l'antic barri de pescadors s'omplirà de música en viu que recorrerà espais tan singulars com ara el Teatre El Musical, la llibreria cafeteria La Batisfera, l'emblemàtic edifici del Casinet, seu de la Societat Musical Unió de Pescadors, l'antiga Fàbrica de Gel o el jardí del Lindala Restobar.

Com avancen els seus promotors, el cartell d'enguany el configuraran concerts de diferents formats i estils en actuacions matinals, de vesprada i de nit, amb preus assequibles per a totes les butxaques.

Per a completar l'oferta de concerts també s'organitzaran activitats artístiques per a públic familiar i infantil en col·laboració amb deu espais de gastronomia: Zero11 Craft Beer Bar, Work en Progress, Mestissa, Malafama, L'altra Part, Festinar, Cienfuegos Brasa i Vins, Bar Cabanyal, Artysana Café i Anyora.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.