Menys vent, però el mateix fred

El vent comença a calmar hui, però ho farà molt a poc a poc

A partir de hui notarem com el vent va perdent força, No desapareix per complet, però bufarà més fluix, almenys al centre i al sud del País, perquè al nord encara estem durant bona part de la jornada de hui en avís taronja.

El vent aproparà núvols més compactes al nord, on de tant en tant podran deixar algun ruixat i flocs de neu a cotes prou baixes (500 m). Aquesta vesprada farà més sol i, en perdre força el vent, les temperatures poden pujar algun grau.

Demà divendres el vent bufarà més fluix i serà més càlid acostant de nou les temperatures als 20 graus en punts de la costa. Tindrem pas de núvols mitjans i alts sense més conseqüències.

Però l'ascens de les temperatures no serà definitiu, ja que dissabte arriba una nova «glopada» d'aire fred que deixarà una altra vegada un ambient hivernal a tot el País Valencià.

Dissabte baixaran les temperatures, però caldrà estar atents a les previsions de cara a la matinada de dissabte a diumenge i de diumenge a dilluns, perquè a dia de hui tot indica que es mantindrà sobre nosaltres una massa d'aire prou freda i que el vent quedarà prou encalmat, i això es podrà traduir en temperatures pròximes als zero graus i fins i tot amb gelades en zones a prop de la mar.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.