Hui és Sant Antoni, patró dels animals i dels llauradors, i tot just podem dir que ha començat l’hivern, encara que siga amb un parell de mesos de retard.

De tota manera, hui no farà fred, perquè està previst que el ponent bufe amb força (més fort que ahir), però serà més càlid.

Els avisos ens han de fer anar amb compte amb el vent, que pot arribar a superar els 100 km/h als Serrans, la Plana d’Utiel-Requena, la Foia de Bunyol la Canal de Navarrés i la Costera. A la resta del País no quedarà molt més fluix, i la mar, a mesura que ens allunyem de la costa, estarà cada volta més alterada, amb ones de 3-4 metres.

Vent i pas de núvols que només deixaran ruixats dèbils, segurament inapreciables, en punts del nord i de l’interior. Durant la matinada baixaran les temperatures i això farà que la cota de neu baixe fins als 1.000 metres, però la neu també serà anecdòtica.

Demà el vent girà a mestral i les temperatures baixaran més de cinc graus, deixant les temperatures en valors d’hivern a tot el País Valencià. Al nord i per l’interior la cota de neu podrà baixar fins als 500 metres, però els núvols continuaran sent poc productius.

A partir de dijous el vent anirà perdent força. Les temperatures no començaran a recuperar-se fins divendres. El mestral encara es deixarà sentir, però cada volta amb menys protagonisme.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa