Diari La Veu del País Valencià
Marzà incorpora a la seua candidatura de primàries tres nous noms

El portaveu adjunt de Compromís a les Corts, Vicent Marzà, ha incorporat a la seua candidatura de primàries a les Corts a la portaveu de Compromís a Benicarló (Baix Maestrat), Marta Escudero; a l’alcalde de Vistabella (Alt Maestrat), Jordi Alcon; i al castellonenc Víctor Zahinos, dels Verds. «Més representativitat, més experiència municipal, més veu interior, més pluralitat i major diversitat», ha dit l’exconseller, que s’ha pronunciat així per a referir-se a les noves incorporacions a l’equip de la seua candidatura de primàries, i segons ell suposen «un pas més perquè Compromís porte el millor equip possible a les pròximes eleccions» valencianes.

Escudero ocuparia el lloc set, Alcon el huit i Zahinos el nou. El número sis de la candidatura per la demarcació de Castelló es reserva a persones vinculades amb la societat civil. Escudero ha sigut regidora de govern i d’oposició a Benicarló, Alcon ha sigut regidor de govern a Vistabella i Zahinos està vinculat professionalment a la Conselleria d’Educació.

La candidatura liderada per Marzà estarà, previsiblement, integrada per Mónica Àlvaro com a número dos; per la regidora de Cultura de Castelló de la Plana, Vero Ruiz, com a número tres; pel portaveu de la coalició a Borriana (Plana Baixa), Vicent Granel, al número quatre; i per Quique Castelló, portaveu a Almenara (Plana Baixa), al lloc cinc.

Cal recordar que al 2019 Compromís va traure quatre diputats dels 24 que es trien a la demarcació de Castelló.

Comparteix

Icona de pantalla completa