Sense ponent, però sense novetats

Afluixa el ponent sense desaparéixer del tot

El ponent d'ahir va tindre conseqüència immediata en les temperatures, que de nou van pujar de forma notable a la major part del territori, però sobretot al centre i a la costa, on quan ixes al carrer costa fer-se a la idea que estem al mes de gener.

Hui encara es deixarà sentir el vent de component oest a primera hora, però de seguida serà reemplaçat pel xaloc que no és tan càlid i en ser més humit tornarà a refrescar un poc l'ambient. Un descens tèrmic de 2-4 graus que no seran suficients per a portar el mercuri dels termòmetres on toca.

Pocs canvis o cap canvi per a demà divendres, perquè a un matí fresc seguiran un migdia i una vesprada de temperatures molt suaus. La nuvolositat serà insignificant.

El cap de setmana també vindrà marcat per oratge estable i per temperatures encara un poc més altes, i es veuen alguns canvis per a dilluns, però tampoc massa importants. En bufar el mestral, l'ambient serà més fresc i antipàtic, però en tractar-se d'un vent molt sec, difícilment portarà precipitacions.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.