Torna el ponent per unes hores

Tenim al davant 24 hores de ponent... i després torna la calma

Potser només serà unes hores, però hui se sentirà de nou el ponent acompanyant un front que aquesta vesprada deixarà el cel un poc més ennuvolat al nord i a l'interior.

Sense bufar massa fort, ho farà de forma continuada durant tot el dia, fent pujar una altra vegada les temperatures que ahir només van baixar lleugerament. Els termòmetres tornaran hui a marcar els 20-22 graus al litoral i prelitoral de la meitat sud del País Valencià.

Tindrem més núvols de vesprada, però pense que no tindran cap conseqüència. Són núvols que s'aproximen amb poca activitat i arribaran al País totalment secs.

Demà dijous encara es deixarà sentir el ponent fluix fins a mitjan matí, però a la costa començarem a tindre notícies de la brisa cap a migdia, la qual cosa afavorirà un descens tèrmic que deixarà els valors màxims dels termòmetres entre els 17 i els 18 graus i al voltant dels 15 per l'interior.

Poques novetats per a la recta final de la setmana. Oratge estable amb temperatures fresques a la nit, però amb tendència a pujar al centre del dia tant dissabte com diumenge, quan de nou arribarem als 20 graus.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.