No, no hi ha forma d’anunciar l’arribada del fred.

Nadal va ser calorós, també la setmana de Cap d’Any, i la de Reis no va quedar enrere. I, tot i haver demanat a ses Majestats que portaren fred i, si era possible, neu…, sembla que no ens hem portat bé perquè hem de continuar anunciant oratge estable i temperatures altes per l’època.

De moment, comencem la setmana pendents del vent que farà que al nord del País es mantinga l’avís meteorològic per ratxes que poden superar els 80 km/h. Hi haurà alguns núvols i ruixats a primera hora, que són una continuïtat del front que ens va travessar ahir i que de seguida acabarà passant de llarg. Les temperatures marcaran valors semblants als d’ahir a la costa, però a l’interior baixaran lleugerament

Aquesta vesprada només quedaran alguns núvols alts al nord, perquè a la resta lluirà el sol sense cap obstacle.

Demà dimarts no cal fixar-se molt en el símbol de temperatures, ja que, encara que les temperatures no pujaran tant, serà un dia ben calorós.

Dimecres, encara que la nuvolositat serà més abundant, les temperatures pujaran de nou a la costa i a la meitat sud del País Valencià, on el ponent bufarà des de primera hora. I tant dijous com divendres seran dies de sol i d’oratge estable amb un lleuger descens tèrmic.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa