Aprendre a llegir mapes i navegar amb el pirata Pataxula

El pirata Pataxula és el protagonista de dos llibre-discos de Bertomeu i Empar Bou publicats per Bromera. En un, convida tothom a l’escola pirata de la professora Al-buhayra, on s’aprén a llegir mapes, a formar una tripulació i a navegar, perquè de llegir mapes, ell en sap a muntó, però allò de navegar... són paraules majors. Pataxula superarà els nous reptes gràcies a l’aprenentatge, l’amistat i el treball en comú.

En l’altre explica una nova aventura l’objectiu de la qual és trobar el tresor de les fustes màgiques, capaç de convocar un drac màgic que els concedirà un desig. Però primer han d’arribar a la increïble illa de Gamerús. Un viatge ple de sorpreses i emocions, sempre al ritme de les cançons de Bertomeu, juntament amb una divertida dramatització del conte. 

A finals de l’any passat, Bromera va inaugurar un espai en Spotify en què es poden escoltar dos fragments d’aquestes històries

Albert Ortega Bertomeu (València, 1976) és un músic i cantautor amb una dilatada trajectòria. Ha format part dels grups Ampelt i Clau de Lluna Jazz, i ha col·laborat amb grups i cantants com Noir, Vinojuan, Miquel Gil, Senior i el Cor Brutal, Al Tall o Pau Alabajos. A més, ha desenvolupat treballs en solitari. Fruit de la seua incursió en el món infantil són aquests llibre-discos i també El viatge de Marcel el Marcià i Sensacionari.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.