Diari La Veu del País Valencià
Localitzen una dona ferida en caure des d’una altura de 10 m prop del pont del Salt del Bou d’Ontinyent

Agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil i efectius de bombers han localitzat ferida a l’altura del pont del Salt del Bou, a Ontinyent (la Vall d’Albaida), la dona d’uns 70 anys a la qual buscaven aquest mateix dimecres després de patir una caiguda des d’una altura de més de 10 metres quan passejava el seu gos, segons han confirmat fonts del Consorci de Bombers de València i del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.

L’avís s’ha rebut al voltant de les 16 hores i, en un primer moment, es pensava que la víctima era a la zona del Pou Clar. Fins a aquest lloc s’ha mobilitzat per part del Consorci de Bombers un grup especial de rescat en altura (GERA) amb helicòpter, sergent d’Alzira i una dotació del parc d’Ontinyent.

També s’ha desplegat a l’àrea una unitat de bombers forestals de la Generalitat, així com agents de la Policia Local d’Ontinyent i la Guàrdia Civil, diverses unitats de les forces de seguretat i l’associació ACIF de Bocairent Mariola Verda.

Després d’unes dues hores de cerca, els bombers del Consorci han localitzat la dona, no obstant això, prop del pont del Salt del Bou. Pel que sembla, havia patit una forta caiguda de més de 10 metres i ha quedat malferida.

Una vegada localitzada, els bombers han evacuat via terrestre a la víctima amb una llitera niu, alhora que rebia les primeres assistències per part dels mitjans sanitaris desplaçats a la zona.

Per part seua, l’helicòpter de rescat s’ha retirat quan s’ha fet de nit. La dona ha sigut traslladada a una zona accessible fins a l’ambulància i ha sigut evacuada.

Comparteix

Icona de pantalla completa